14 Temmuz 2012 Cumartesi

Girdi sayısı 16: Bursa

Hoş bir tesadüf.. 16. blog ve Bursa. Ne alaka? Bursa'nın plakası 16 çünkü..

Bugün epey uyuduk. İlk kez 12'yi geçtik.. Eee dün düğünden geç döndük çünkü . Saatler 3'ü gösteriyordu eve girdiğimizde..


Sabah kahvaltı yaptık Nihan Hoca ve Ahmet Semih ile. Görükle'de Abişoğlu diye bir yerde. Mekan konsept olarak çok başarılı olsa da hizmet açısından biraz daha gelişmeli gibi geldi. Kahvaltıyı beklerken bol bol eğitim sorunlarından bahsettik. Güzel oldu. Bir yandan da facebook'ta Özgür Bolat'ın bir mantık sorusuyla da boğuştuk. Ha bir de süs olarak duran bir cismin bir balık mı yoksa deniz kabuğumu olduğu tartıştık. Sonuç mu ? Agree to disagree! :)




 Kahvaltıdan sonra kahve içmeye gittik. Nihan Hocanın okulunun yanında bir kafeye gittik. Pia . Çok başarılı bir kafeydi, keza kahveleri de hizmeti de öyle..

Sonra Melike ile buluştuk . Melike bizim farkedenler grubundan bir arkadaşımız. Güzel oldu. Onunla da gezdik dolaştık. Tophane'yi,Ulu Camiyi , Koza Han'ı , Yeşil'i dolaştık.Hünkar'da nargilemizi içtik, film sohbeti yaptık. Güzel mekanlardı. Bir de bu sırada mehteran takımını ve onların kılıç şovunu izledik. Çok etkileyici bir gösteriydi.











Sonrasında ise Akın'ın üniversiten arkadaşları Birsen ve Şeyma ile buluştuk. Bir süre sohbet ettik Tophane'de.. Sonra ayrıldılar onlar gitmek üzere ve biz de Tophane Kitapevi Otel'e gittik. Harikulade bir yer. Gördüğüm en otantik ve doğal ama bir o kadar büyüleyici mekanlardan biri. Kesinlikle gitmenizi öneririz. Tarifi size bırakıyoruz. Resimler az buçuk anlatıyor..










Sonra ise yarın yola çıkacağımızdan ötürü yemeden olmaz "iskender kebap" ziyafeti çektik...

sonrası "yani" işte....

Bursa da bu kadar....

Artık dönüş zamanı....
dinlemek gerek
A&D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder