7 Temmuz 2012 Cumartesi

Gelibolu'da bloglamasyon

ve saat 12.05 ve Keşan'dan çıktık yola, doğru Gelibolu'ya...
Fonda Rüzgar'dan Zifiri. Zifiri


Enez yol ayrımından birşey "farkettik" bu şarkıyı Ferhat Göçer de söylemişti. Bir girişimcilik yapalım ve Ferhat Göçer'in söylemediği şarkılardan oluşan albüm çıkaralım dedik :) Ama bu konuda acil davranmak gerek, çünkü 3-5 sene sonra böyle bir şarkı da kalmayabilir..

AÖ: Ferhat Göçerin yeni albümü çıkıyormuş!
DD: Üç yüze şarz et, çekilin!!!!

saat 12.12 Fonda Serdar Ortaç'ın " Ne bu Neşe"si.. Ve bizi aldı bir tartışma.. Serdar bu kadar çok şey üretirken neden bir Tarkan olamadı..? Açık uçlu soru.. siz de düşünün..

13.43 sularında sağda bir yol farkettik. Ama tozlu topraklı ama "gelll gelll" diye fısıltılayan bir yoldu bu. Girelim mi? hadi girelim tarzı pek de  derin karar verme sürecine ihtiyaç olmayan bir düşünüşten sonra girdik içeri... Koruköy'müş burası... Oralarda bir sahil daha doğrusu. Kİmsecikler yok.. deniz dupduru... sıcaklık muhteşem.. dayanamadık ve atladık suya.. ve bu şekilde 2012'nin ilk deniz etkinliğini yaptık. tek kelime ile MUHTEŞEMDİ.. Bize eşlik eden deniz kestanelerine ve deniz minarelerine de şükranlarımızı sunarız...






Denizden çıkar çıkmaz buradan dönüş yolunda SILA'nın Kafar nereye biz Oraya şarkısı tam da bizim için yazılmış gibiydi.. Valla yaa..!!

13.53 Ufuk Yıldırım bizim için söylüyor. Yarada Yalvartma!

ufuk bize söylüyor:

14.30. Tatilimizin ilk BONUS'u... Güneyli Köyü. ( South'li Köyü )

Bonus diyoruz çünkü, ana yolda seyir halinde iken karşılaştık onunla ve bu cilveli köy uzaktan öyle bir göz kırptı ki bize, ona hayır diyemedik ve kendimizi bir anda sahilde bulduk. Sahilde, eğer giderseniz bize hak vereceksiniz, deniz kokusunu bile bastıran bir balık ekmek kokusu mevcut. Bir ailenin geçim kaynağı olduğu belli olan bu tekneden iki balık ekmek aldık yedik ve hakkını vermek adına , hayatımızda yediğimiz en lezzetki balık ekmekti bu. ( AÖ: 10 üzerinden 10+ // DD: 10 üzerinden 10 )  Üzerinde iki soğuk kola ve köy çeşmesinde serinlemece. ve fonda çalan şarkı: " Les Deux Piano" . HAYAT HALA BİZE GÜZEL...

-bu arada güneyli köyündeki mobil kitapçıyı da alkışlıyoruz..

Two pianos





            
vee 14.46 Geliboludayız ...bir blog yazma,  gördüklerimizi paylaşma ve dinlenme molası daha.. Gelibolu Atatürk Teknik ve Meslek Lisesi Uygulama Anaokulunun yanında, gelibolu feribot limanının hemen yanı başında,güzel bir çocuk parkına komşu, hizmette sınır tanımayan- kiralıp laptop bile mevcut- bir kafede oturuyoruz şu an..




Bir sonraki durakta görüşürüz.. Birazdan kalkıp Eceabat'a doğru yola koyulacağız....


Sevgiler.. AD




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder